Om nettsiden

Redaktør for dette nettstedet er Nina Gjermundsen i Arendal-Nedenes Inner Wheel klubb

Alle kubber bør ha en (eller flere personer) med tilgang for å redigere egne klubbsider. Vi har forenklet innloggingen ved å legge menyfeltet «Logg inn» øverst til høyre på forsiden på nettsiden. Du kommer da rett til innlogging, og videre til din klubbside. Eller du kan klikke direkte på lenken under her:
Innlogging til redigering av sider: innerwheel-norge.org/wordpress/wp-login.php

Videre har vi redigert veiledningene for hvordan du legger ut tekst og bilder. Håper du kan ha nytte av å følge disse oppskriftene:

  • Hvordan redigere klubbside
  • Hvordan legge til bilder
  • Nettredaktøren har ikke kapasitet til å oppdatere innhold på de enkelte klubbsidene på nettstedet, men hjelper selvsagt gjerne til med råd og praktisk tilrettelegging. Ønsker du hjelp så send en e-post til nina@innerwheel-norge.org eller bruk kontaktadressen nederst til venstre på siden.
  • Klubbsiden bør inneholde informasjon om år for stiftelse, antall medlemmer, sted og tid for hvor møtene holdes etc. Videre bør styret presenteres ( gjerne med et bilde). Programmet for høst og vår oppdateres fortløpende.
  • Husk å oppdatere klubbsidene jevnlig. Nytt styre presenteres før 1.september, og høsten/ vårens program bør legges ute senest 1. oktober / 1. februar. Fjorårets program eller referat er ikke veldig aktuelt lesestoff; – heller ikke på nettet 🙂